7 prachtige airbnb’s (> €500)

Ik kan mezelf urenlang vermaken door op Airbnb rond te kijken. Dan kijk ik natuurlijk naar potentiële ‘hier ga ik heen op mijn volgende vakantie’-locaties, maar ik vind het ook heerlijk om buiten mijn prijsklasse te zoeken en weg te kwijlen bij – voor mij – veel te dure kasteeltjes, grotwoningen en beach houses. Kijk mee naar deze wonderschone woningen, waar je het liefst zo snel mogelijk naartoe wil om mooie Insta foto’s te schieten, en natuurlijk te genieten van al dat moois.

Bilpin, Australië

Bilpin in Australië, wauw. Haha, maar dan ook echt wauw. Voor deze ‘boomhut’, om het maar even letterlijk te vertalen vanuit het Engels, betaal je €713 per nacht. Het hele huis bestaat uit glas (behalve het dak) en doordat het hoog gebouwd is, heb je een waanzinnig uitzicht. Een leuk detail vind ik het bordje op de deur:

Secret Treehouse, keep out! No grownups.

Ik moet wel zeggen dat 1 of 2 nachtjes me hier genoeg lijkt, want hoewel het prachtig is, lijkt het me stiekem ook een beetje eng als het ‘s avonds donker is. Je zit namelijk wel echt in the middle of nowhere en ik denk er ook liever niet over na wat er gebeurt als de stroom uitvalt.

Foto’s via Airbnb.

Bali

Huis met zwembaden en bioscoop op Bali! Natuurlijk voeg ik een paar foto’s van deze prachtige locatie toe, maar check alsjeblieft nog even de pagina op Airbnb! Daar staan namelijk 75 foto’s op en kun je ook zien hoe mooi het ‘s avonds verlicht wordt, in allerlei verschillende kleuren. Doordat het huis verschillende zwembaden heeft, maar daarnaast ook nog een soort tent/grot met fitnessapparatuur, een fantastische buiten-eet-locatie en een bioscoop (!!) zou ik hier echt weken kunnen doorbrengen. Helaas (voor mij) kost dit wel 674 per nacht, dus duurt het nog wel even voordat ik deze droom in vervulling kan laten gaan. Of wil iemand me misschien sponsoren?;)

Foto’s via Airbnb.

Montego Bay, Jamaica

Als blauw je lievelingskleur is – of goed bij je feed past haha – dan moet je zeker naar deze strandlocatie op Jamaica. Voor €799 heb je hier een privé strand met heel helder blauw water én uitzicht op alle bootjes (tenminste, dat doen de foto’s vermoeden), er is ook een infinity pool. Volgens mij deel je die wel met andere mensen, want er werd vermeld dat er heerlijke cocktails verkrijgbaar waren. Kijk, als er cocktails zijn wil ik mijn zwembad ook wel delen!

Foto’s via Airbnb.

Lake Como, Italië

Iets minder ver, maar zeker niet minder mooi: Villa Torno aan Lake Como. Deze kasteelachtige villa heeft echt een waanzinnig uitzicht over het Lake Como. Daarnaast is ook het interieur de moeite waard. Ik raad je ook bij deze locatie aan om de foto’s op de website even te bekijken, want daar heeft iemand echt zijn best op gedaan!

Voor deze locatie betaal je wel €1.200. Oeps.

Foto’s via Airbnb.

Blanco River, USA

In Blanco River vind je deze vakantiewoning waar je gezellig met je hele familie in kunt (mocht je daar behoefte aan hebben, haha). Het huis doet mij echt een beetje aan een – erg luxe – kamplocatie denken. Er is een tafelvoetbalspel, een pooltafel en een fireplace waar je vast heerlijk marshmallows boven kunt roosteren. Ondanks dat heeft het allemaal een erg luxe uitstraling en dat is ook wel in de prijs terug te zien: je betaalt hier €1.775 per nacht (maar hé, dat kun je dan wel weer met je hele familie delen).

Foto’s via Airbnb.

San Rafael, USA

Wil je graag een heel eiland tot je beschikking hebben (en €932 per nacht kunnen betalen)? Dan moet je hier even op klikken. Dit huis – met zwembad – ligt dus echt op een eiland en heeft dan ook een aanmeersteiger voor een boot. Oh, die boot krijg je er trouwens ook gewoon bij hoor! Past mooi bij de sauna en wijnkelder die je in het huis vindt. Als je het zo bekijkt valt die prijs per nacht eigenlijk nog wel mee toch?

Foto’s via Airbnb.

Siena, Italië

Italië heeft mijn hart wel een beetje gestolen. Met name Toscane vind ik echt prachtig, vandaar dat mijn hart ook sneller begon te kloppen bij het zien van deze vakantieboerderij in de buurt van Siena (€950 per nacht). De omgeving is ontzettend mooi, kijk alleen al even naar de ligging van dat zwembad! Daarnaast kent Toscane prachtige, schattige stadjes (zoals Siena en Luca) waar je ‘s middags, als het weer wat is afgekoeld, naartoe kunt om lekker rond te lopen en te eten.

Foto’s via Airbnb.

Ik ben benieuwd, wat is jouw favoriet? Ik ga denk ik toch voor Bali of Lake Como. Ik vond het heerlijk om Airbnb af te struinen voor dit artikel! Zie jij graag een vervolg en in welk thema lijkt je dat leuk? Let me know, ik doe het graag nog een keer!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.