Impressie zomer ’18

12 augustus 2018. Een treurige dag. Voor het eerst in 29 dagen reed ik Nederland weer in. (Oké, stiekem ben ik tussendoor wel een nachtje bij mijn ouders in Ermelo geweest, maar wel met het idee om zo snel mogelijk weer te vertrekken). Mijn zomer(vakantie) zat er nu echter helemaal op. Na drie weken interrailen door Europa + een weekje bijkomen in prachtig Oostenrijk, wordt het tijd om weer aan de slag te gaan.

Gelukkig kan ik mijn vakantievreugde nog wel vasthouden, aangezien ik een heleboel foto’s uit te zoeken heb en aan de slag ga met een heleboel leuke artikelen die binnenkort op de blog zullen verschijnen.

Alvast een kleine impressie van een aantal steden die ik bezocht heb de afgelopen maand en waar dus binnenkort meer over te lezen is:

Dresden1

Zomeravond in Dresden: picknicken aan de Elbe.

Ljub3

Stiekem toch wel een grote favoriet geworden, deze stad met de roze kerk. Enig idee welke stad dit is? – oeh, kwaliteitje… –

Wenen4

Fascinerend te ontdekken hoe bijna alle steden die we tijdens het interrailen bezocht hebben met elkaar in verband lijken te staan.

Auschwitz1

En naast een heleboel drukke steden waar de vakantiestemming alleen maar benadrukt werd, zijn een aantal bestemmingen ook erg leerzaam en indrukwekkend geweest. Over Auschwitz – en de indruk die dat bij mij heeft achtergelaten – is binnenkort meer te lezen.

Een hele kleine preview was dit. Tijdens het interrailen hebben we 10 steden bezocht in 8 verschillende landen. Dit is dus echt nog maar het tipje van de sluier. Ik kan niet wachten om al mijn ervaringen en herinneringen te kunnen delen!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.