Eerste samenwerking: Rosefield Watches

Als je mij al een tijdje volgt op Instagram, dan heb je vast een aantal horlogefoto’s voorbij zien komen. Een vriendin appte mij bezorgd dat ik misschien gehackt was, omdat er reclame op mijn pagina verscheen (haha). Maar nee, ik was niet gehackt: ik had mijn eerste samenwerking met Rosefield binnengesleept! Inmiddels ben ik bezig met een tweede samenwerking, waarvan de eerste foto alweer online is gekomen, en omdat ik er veel vragen over kreeg zal ik in deze post uitleggen hoe dit allemaal is gegaan!

Aanmelden voor het ambassadeursprogramma

Midden juni zag ik voorbij komen dat Rosefield ambassadeurs van het merk zocht. In ruil voor een ring ter waarde van 39 euro zou je als ambassadeur 2 foto’s moeten posten. Ik had toen ongeveer 300 volgers en gaf mezelf eigenlijk geen schijn van kans, maar ik vulde toch een formuliertje in (met e-mailadres en een link naar mijn Instagram). Eigenlijk was ik het alweer vergeten, totdat ik ineens een mailtje kreeg dat mijn aanmelding confirmed was. Ik kreeg direct de instructies meegestuurd.

Schermafbeelding 2018-08-28 om 10.26.41.png

De foto’s

Wat ik heel grappig vond was dat ik een link kreeg naar een Google Drive. Hier stonden honderden foto’s op, waar ik er 2 van moest kiezen. Ik hoefde dus zelf helemaal geen foto’s te maken (stiekem ook wel prettig, want productfoto’s zijn nou nog niet echt mijn specialiteit, haha). Ik koos 2 foto’s uit die wel redelijk in mijn feed zouden staan: het eerste weekend van mijn deelname postte ik de eerste foto en het weekend erna kwam foto 2 online.

Om het voor Rosefield makkelijk te maken om te controleren of iedereen zich aan de spelregels hield (een link naar hun website moest in mijn bio + Rosefield moest getagd worden in de foto), golden er 3 hashtags. Die moesten dus ook duidelijk in de post staan.

Schermafbeelding 2018-08-28 om 10.26.21

De ring

Nadat ik mijn tweede foto had geplaatst was ik heel benieuwd. Ergens ging ik er vanuit dat het een grap was en dat ik dus helemaal geen ring zou krijgen, maar toen ik terugkwam van vakantie lag er wel degelijk een rose gouden ring op mijn deurmat! Helaas voor mij wel wat aan de grote kant, maar ook dat had ik wel verwacht. Gelukkig kan ik hem wel om mijn middelvinger/duim dragen!

Een tweede samenwerking?

Via Instagram zag ik dat Rosefield opnieuw een ambassadeursactie was gestart. Ik besloot me er weer voor aan te melden en yes, ik mag opnieuw deelnemen! Dit keer wel een stukje spannender: de eerste foto die ik plaats zal er opnieuw eentje uit Google Drive zijn (door Rosefield zelf gemaakt dus). Vervolgens krijg ik een armbandje (wederom ter waarde van 39 euro) thuisgestuurd en daar moet ik dus zelf de tweede foto van maken! Ook wel leuk natuurlijk, dan post ik wel ‘echtere’ content op mijn Instagram, maar ik hoop dat het aan de eisen zal voldoen!

De tweede (zelf gemaakte) foto is afgelopen zondag online gekomen. Check vooral mijn Instagram om te zien wat ik ervan gemaakt heb!

De foto’s zijn van Rosefield watches.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.