Hé, het is oké #2

Tijd voor de tweede ‘Hé, het is oké’! Vorige maand plaatste ik het eerste artikel waarin ik ook verwees naar Glamour Magazine, waar deze rubriek eigenlijk vandaan komt. De stellingen zijn natuurlijk zelf bedacht, maar de kudos voor het concept gaan dus naar Glamour. Veel leesplezier!

Hé, het is oké…

… Als je denkt heel cultureel verantwoord een museum te bezoeken, maar je eigenlijk na 10 minuten al bent uitgekeken en weer naar buiten loopt.

… Als je nog even in de auto blijft zitten zodat je dat liedje nog even af kunt luisteren.

… Als je stiekem smult van scripted reality programma’s en het fantastische acteerwerk (zoals ‘Achter gesloten deuren’).

…Als je voor de 5e keer aan Gossip Girl begint, terwijl je eigenlijk van plan was te beginnen aan die nieuwe serie die al maanden op je watchlist staat.

… Als je vol enthousiasme nieuwe plantjes in huis haalt en zéker weet dat je ze dit keer niet dood laat gaan. En het dan toch weer misgaat.

flipje

… Als je jezelf omschrijft als ‘flexibel’, maar je ondertussen direct in de stress schiet als het even anders loopt dan je in je hoofd had.

… Als je luxe uit eten gaat je het liefst een kindermenu bestelt, omdat je géén idee hebt wat je anders op je bord krijgt.

… Als je op je vrije dag alsnog om 7 uur wakker wordt omdat dat nou eenmaal je ritme is, terwijl je er op een werkdag de grootste moeite mee hebt om wakker te worden.

… Als je een nieuwe Bullet Journal koopt, ook al ben je pas halverwege je oude. Met het idee dat je deze natuurlijk wél echt vol gaat maken.

… Als je dat ene leuke blouseje toch maar niet koopt, omdat die echt elke keer gestreken moet worden.

Dit was hem weer voor vandaag! Herken jij jezelf in bepaalde punten? Ik ben benieuwd! En heb jij zelf nog een leuke ‘Hé, het is oké’, laat het maar weten: wie weet verschijnt hij in de volgende editie!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.