Upcoming trips (2018)

Na mijn interrail avonturen had ik een hele voorraad aan leuke artikelen die een voor een online kwamen. Inmiddels ben ik er (bijna) helemaal doorheen, maar gelukkig staan er weer leuke trips op de planning! In 2018 zal ik nog 2 Europese steden gaan bezoeken, waar ik natuurlijk onwijs veel zin in heb!

Lille (Rijsel), Frankrijk

lille.jpg

Met een vriendinnetje zocht ik een leuke Europese stad waar we nog niet zijn geweest, maar die ‘te doen’ zou zijn in een kort weekend. En aangezien ik vliegangst heb en me daar nog niet helemaal overheen kan zetten (hehe), is het Lille geworden! Hier zijn gelukkig ontzettend veel leuke artikelen en foto’s van te vinden, dus ik heb er heel veel zin in!

Maastricht, Nederland

MM

Maastricht is voor ons al wel een bekende bestemming, omdat mijn schoonouders daar wonen. Wat het dit keer dan net iets specialer maakt, is dat we er tijdens Magisch Maastricht zullen zijn! De hele maand december is Maastricht een en al kerstgezelligheid. Er is natuurlijk een kerstmarkt, een Dickens dorpje, schaatsbaan, carroussel en nog veel meer.

Cologne (Keulen), Duitsland

christmasmarket.jpg

De laatste bestemming van 2018 is (waarschijnlijk) Cologne/Keulen, in Duitsland. Na de kerstdagen bij familie te hebben gespendeerd, zijn Tim en ik van plan om door te rijden naar deze Duitse stad. Het is niet ver van de Nederlandse grens, maar de afbeeldingen die ik op Pinterest vind (want dat is stiekem heel vaak mijn inspiratie voor nieuwe bestemmingen) zijn heeeel aantrekkelijk! Helaas komen we net te laat voor de echte kerstmarkt, aangezien die na 26 december weer wordt afgebroken, maar dat zal vast niets afdoen aan de schoonheid van de stad.

En uiteraard komen er weer gezellige artikelen van deze reisjes online! Maar voordat ik zelf op onderzoek uit ga, ben ik heel benieuwd of je tips voor mij hebt. Wat mag ik niet missen als ik deze steden bezoek?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.