Update

Mijn blog gaat steeds lekkerder. Ik vind mijn draai steeds meer in het schrijven en ik merk dat ik meer bezoekers op mijn website krijg (en wat meer samenwerkingsopdrachten aangeboden krijg, yes!). Een tijdje heb ik getwijfeld of ik nog steeds de ‘reis’-kant op wil met mijn blog. Want het is natuurlijk hartstikke leuk, maar het dagelijks leven maakt het niet altijd mogelijk om leuke plekken te ontdekken en citytripjes of vakanties te plannen. Mijn afgelopen zomer heeft me heel veel materiaal opgeleverd, waar ik echt maanden mee vooruit kon. Maar dat is nu wel zo’n beetje op (helaas) en ik ga er ook niet vanuit dat iedere vakantie me zoveel materiaal in één keer op gaat leveren. Dus ik heb zitten denken wat ik dan wilde doen.

Buiten de blogs met reis- tips & verhalen heb ik een aantal andere dingen bedacht, die regelmatig zullen terugkomen:

  • Airbnb’s: een verzameling Airbnb-woningen in een bepaalde categorie. Bijvoorbeeld extreem dure en luxe woningen, of juist hele hippe, betaalbare appartementjes. Voor mezelf ook heel handig om op terug te kunnen vallen als ik een tripje ga plannen, haha.
road.jpg
Photo by Tabea Damm on Unsplash
  • Roadtrip! Dit is een nieuwe serie die ik heb bedacht. Ik vind het óntzettend leuk om te bedenken waar mijn volgende vakantie naartoe gaat, en ik heb stiekem vooral iets met roadtrips. Zo leer je een land of gebied pas echt kennen: je rijdt er dwars doorheen in plaats van dat je er overheen vliegt. Vandaar mijn idee: ik ga lekker roadtrips plannen en met jullie delen. Wie weet haal je er inspiratie uit, en wie weet ga ik ze zelf in de toekomst ook nog wel doen! Heb je nou een gebied waar je graag een roadtrip voor uitgestippeld wilt hebben? Let me know, misschien kan ik er wel wat mee!
pii-e1540451980625.jpg
Photo by rawpixel on Unsplash

Naast het reisgedeelte wil ik het toch ook nog persoonlijk houden. Op die manier houd ik zelf het meeste plezier in het schrijven, en vind ik het ook leuk om artikelen op een later moment nog terug te lezen. Vandaar dat ik ook af en toe een persoonlijk artikel blijf posten en misschien…

  • Een verhuisserie! We zijn bezig om een huurwoning in Utrecht te vinden en hoewel dat natuurlijk niet van de ene op de andere dag geregeld is (vooral niet in Utrecht, drama!), lijkt het me tegen die tijd erg leuk om alles bij te houden en op mijn blog te zetten.
nikon.jpg
Photo by Lilly Rum on Unsplash

Dan nog een praktische mededeling, vooral in de categorie ‘Goede Voornemens’: ik wil vanaf dit moment alleen nog kwalitatief goede foto’s plaatsen. Geen iPhone (SE) foto’s meer – nog wel bij een aantal in de wacht staande artikelen – maar daarna niet meer.

Pff, respect als je dit gelezen hebt hoor! Dit artikel is voor mezelf ook een stok achter de deur + ik vind het fijn om even ‘hardop’ uitgedacht te hebben hoe ik verder ga bloggen. Als je nog feedback voor me hebt sta ik daar altijd voor open, dus laat me dat vooral weten!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.