Netflix: 5 films op mijn watchlist!

Even wat anders vandaag: ik ga geen films delen die ik al gezien heb, maar ik ga wel films delen die op mijn watchlist staan (en natuurlijk zal ik je vertellen waarom). De tijd van het jaar vraagt er natuurlijk om om lekker op de bank te kruipen met een kopje thee en Netflix. En hoewel ik meestal meer zin heb om een serie te kijken, vind ik het op donkere (bijna) winteravonden juist heerlijk om een film te kijken.

The girl on the train

Als je mij vraagt wat voor boeken ik het meest/liefst lees, dan is ‘thrillers’ absoluut mijn antwoord. The girl on the train is een verfilming van het bekende boek (een thriller dus), en daarom wil ik hem erg graag zien. Ben benieuwd of de verhaallijn hetzelfde is als in het boek (maar het boek moet ik ook nog lezen, dus ik ga nog even bedenken wat ik eerst ga doen haha).

22 July

Een Netflix original. Deze film is gebaseerd op de aanslag door Breivik in Noorwegen. Netflix heeft er een film van gemaakt vanuit het oogpunt van de slachtoffers, erg dapper: ze hadden de plank ook volledig mis kunnen slaan. Maar ik heb er al lovende woorden over gehoord, dus vandaar dat hij ook op mijn watchlist staat.

A streetcat named Bob

Dit lijkt me vooral een fijne feelgood film (hoewel er volgens mij ook wel heftige stukken inzitten rondom de drugsverslaving van de hoofdpersoon). Daarnaast houd ik van katten. Need I say more?

Lucia de B.

Misschien is dit verhaal bij jou ook nog wel bekend: Lucia de B., verpleegster die bij opvallend veel sterfgevallen betrokken is, wordt aangeklaagd en veroordeeld tot levenslang. Het bewijs tegen Lucia wordt echter in twijfel getrokken, waardoor ze in 2010 toch wordt vrijgesproken. Ik ben erg benieuwd hoe dit alles in de film is weergegeven!

Brain on fire

Volgens mij een erg heftige film, de trailer spreekt wel voor zich. Ik vind het erg tof dat Netflix zoveel films maakt die op waarheid berusten. Dat maakt het voor mij net een tikje interessanter (en ook aangrijpender).

Heb jij een van deze films al gezien & wat vond je ervan? En welke films staan er op jouw watchlist?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.