Christmas playlist

Kerst, ik word er zo blij van. Gezellige kaarsjes, open haardje aan, lekker eten en fijne mensen om je heen, met als klap op de vuurpijl: een kerst playlist! Vandaag een kort artikel, maar wel eentje die je écht kunt gebruiken om in de kerststemming te komen!

Als je op Spotify kijkt, dan zie je dat het barst het van de kerstliedjes. Er zijn oneindig veel covers gemaakt van bekende hits, maar in de meeste gevallen luister ik het liefst naar het ‘oude’ origineel. Vandaag deel ik mijn lievelings-playlist, die ik in december bijna iedere avond aan heb om lekker het kerstgevoel op te roepen.

De eerste drie staan op volgorde. Het nummer van John Lennon is echt mijn favoriet! Na de top 3 maakt het me eigenlijk niet meer heel veel uit, ik vind ze allemaal heel fijn haha.

Wat is voor jou het ultieme kerstliedje?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.